Zboże, oliwa i wino tworzyły podstawową trójcę składników starożytnej kuchni. Ale Rzymianie jadali też wieprzowinę, baraninę, płaszczki, ślimaki, flamingi…
- Czuję się zaszczycony, że mogłem przylecieć do Krakowa – zapewnił Albrecht Dürer, jeden z najwybitniejszych przedstawicieli niemieckiego renesansu, a także najznamienitszy obywatel Norymbergi. Artysta zatrzymał się, zresztą jakże mogłoby być...
W zeszłym tygodniu opowiedziałem, jak dzięki sztucznej inteligencji (AI) można za damo przepłynąć Atlantyk. Dziś opowiem, jak przy pomocy AI zamienić małą stratę na duży zysk.
Pro Media Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.
© 2000 - 2024 Pro Media Sp. z o.o.